ваканции в разгара на лятото- резервирайте при нас!

Екскурзия до Сингапур, o. БАЛИ
Въздушен транспорт alt цена от   2424 евро

30.01-13 дни

altaltaltaltaltaltalt 

Една легенда разказва за прекрасен остров, покрит с плодородни поля и обрамчен от скалисти или  покрити с палмови горички брегове. Боговете се събрали и решили да издигнат върху него и висока планина. Така те спуснали Голямата планина Гунунг Агунг, която донесла равновесие, спокойствие и щастие на острова. И всички заживели в мир. 
Ето още един кандидат за списъка от райски места - остров Бали, най-известният и най-посещаван от над 17 000-те индонезийски острова. Разположен близо до екватора, с тропически климат и температури между 32 и 35 градуса през цялата година. Екзотични балинезийски танци, тучни зелени поля, над хиляда храма, птичи паркове, парк на слоновете, сбъдната мечта за любителите на сърфа и Skydiving,  прекрасни плажове и луксозни хотели с неприлично ниски цени…Добре дошли на Бали- прелестен, пленителен, примамлив!

 

Бали е тропически остров, разположен в сърцето на Индонезийския архипелаг – най-големият на планетата, състоящ се от около 17 500 острова. Островът е 33-тата провинция на Република Индонезия. Намира се южно от Екватора между Ява и Лобок като се разпростира на 153 километра дължина и 112 километра ширина.
Климатът в Бали е тропически. Преобладават два сезона: сух сезон - от април до септември; и дъждовен сезон - от октомври до март. Тези два сезона са разделени от междинен период с непредсказуемо време. Сухият сезон е горещ през деня, и хладен през нощта. Средните дневни температури в Бали са от 28 до 30 градуса в ниските части. В малките градчета и селца в планините, температурата е около 10 градуса. Най-приятното време през годината на остров Бали е от май до септември.
Бали е смятан за едно от най-красивите кътчета на Земята заради богатата си история, култура и изкуства и с право е наричан „Островът на Боговете”. С десетките си хиляди храмове и пагоди, Бали е известен още като "Острова на хилядата храма". Едно райско кътче с интересна култура, изкуство, обичаи и ритуали, запазени до днес.

Всеки ден от Вашият престой ще можете да се насладите не само на евтината, но и изключително вкусна храна, предлагана както от местната, така и интернационална кухня, сервирана в безбройните ресторантчета, разпръснати навсякъде из острова.СИНГАПУР И ОСТРОВ БАЛИ

 

София - Доха – Денпасар/Бали/ - Сингапур - Доха – София

 

30.01. – 11.02.2019

13 дни / 10 нощувки

самолетна програма

 

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ: ВАЛИДНИ ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ ДО 31 ОКТОМВРИ

БОНУС ПАКЕТ 3 ЕКСКУРЗИИ


Динамичен търговски и туристически център, Сингапур е изтънчен и ултрамодерен град-държава с многобройни културни влияния и богата история, успял да съчетае модерното с традиционното. Някогашното рибарско селце, днес се е превърнало във финансова и технологична люлка на Югоизточна Азия...

Остров Бали е наричан "Острова на хилядата Храма". Насладете се на пълноценна почивка, изпълнена с екзотика, митове и тайни. Не може да останете равнодушни към белите плажове, богатата растителност и древните храмове.


ПЪРВИ ДЕН: 30.01.2019 | В ПОЛЕТ

Полет QR 226 София – Доха на АК Катарски Авиолинии. Излита в 22:45ч.

ВТОРИ ДЕН: 31.01.2019 | БАЛИ

Каца в 04:35ч. в Доха. Полет Доха – Денпасар на АК Катарски Авиолинии. Излита в 08:15ч. каца в Денпасар /Бали/ в 23:15ч. Трансфер и настаняване в Настаняване в някой от изброените хотели в Нуса Дуа. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН: 01.02.2019 | БАЛИ

Закуска. Свободно време за адаптация или по желание – участие в екскурзия по избор: с частен транспорт и екскурзовод на руски език, по прикачен файл. Нощувка


ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 02.02.2019 | БАЛИ / Убуд и храма Бесаких /обяд/

Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд до Източен Бали-Бесаки и Убуд. Начало:10:00ч., продължителност - около 10 часа; (включена в цената при резервация до 31.07.2018)

Пътуваме през Източната част на остров Бали, в подножието на най-високия и свят вулкан в Бали-планината Агунг (3142м.),изригнал последно преди 40 години. Посещаваме най-свещения хиндуиски храм на острова - Пура Бесаки, наричан още "Храмът Майка", съграден на един от вулканичните склонове, огромният храмов комплекс се състои от различни религиозни сгради, храмове и пагоди, най-големият от които е Пура Пенатаран Агунг; Обяд в битов индонезийски ресторант. Продължаваме към Убуд, като по път минаваме през Свещената гора на маймуните, където ще имате близки срещи с дългоопашати макаци. Посещаваме храма Паданг Тегал Пура Далем и музея Пури Лукисан, където ще видите изключителни балинезийски картини и дърворезби. В Убуд ще разгледаме Кралския дворец и ще имаме свободно време на Пазара на занаятите и приложното изкуство, където ще имаме възможност да изпробваме търговските си умения за пазарене или да се поразходим из галериите и старинните улички. Убуд е известен като селище на приложните занаяти, известно с уникалните си дърворезби. Изкуството на дърворезбата някога е било достъпно само за кастата на брамините, дарени с таланта си от Боговете.

Връщане в хотела. Забележка: Препоръчваме в храма Бесаки да се носи за обличане саронг.

ПЕТИ ДЕН: 03.02.2019 | БАЛИ  / Бедугул и храма Танах Лот /обяд/

Закуска.Целодневна екскурзия с включен обяд до Бедугул и Танах Лот. Начало: 10:00ч., продължителност - около 10 часа; (включена в цената при резервация до 31.07.2018)

Отправяме се към Менгви и посещаваме храма Пура Таман Аюн, известен с огромните си порти и кули. Продължаваме към Бедугул - планински курорт и езерото Братан, намиращо се в кратера на отдавна угасналия вулкан Гунунг Катур. Това езеро е жизнено важно за околните ферми и местните боготворят езерната богиня Деви Дану в Храма Пура Улун Дану Братан, построен на бреговете на езерото, един от най-живописните храмове в Бали. Продължаваме към селцето Жатилуви /ЮНЕСКО/ и оризените тераси, където ще научите много за земеделието, социалната система и бита на острова. Обяд в битов индонезийски ресторант. Продължаваме към храма Пура Лухур Танах Лот, един от най-известните и енигматични Храмове на Бали, построен на скала в морето и свързан със светеца-монах Нирарта. След като се насладим на уникалния залез над Танах Лот, трансфер до хотела. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН: 04.02.2019 | БАЛИ

Закуска. Свободно време за плаж или разходки или по желание – участие в екскурзия по избор: с частен транспорт и екскурзовод на руски език, по прикачен файл. Нощувка

СЕДМИ ДЕН: 05.02.2019 | БАЛИ

Закуска. Свободно време за плаж или разходки или по желание – участие в екскурзия по избор: Нощувка

Препоръчваме: Целодневна екскурзия с включен обяд до остров Ява с Посещение на храмовете Борободур и Прамбанан  (ЮНЕСКО).  Начало: 04:00ч., връщане в хотела 23 ч. продължителност - около 23 часа; (с вътрешен полет, трансфер) цена 350 долара на човек /320 долара на дете;

Храмът Боробудур в Индонезия е един от най-величествените монументи и най-голям будистки паметник в света. Намира се в сърцето на Централна Ява и в продължение на векове лежи скрит под слоевете вулканична пепел и тропическа зеленина. Защо е бил изоставян, остава загадка и до ден-днешен. Построен е през 8-9 век и се състои от 9 платформи, покрити с огромен централен купол. Храмът е украсен с над 2500 релефни пана и с 504 статуи на Буда. Централният купол е заобиколен от 72 статуи на Буда. Комплексът е завършен  преди повече от 1000 години или 300 години преди шедьовъра Ангкор Ват в Камбоджа.

Храмът Прамбанан - Следващият най-значим обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО в Индонезия е индуският комплекс Прамбанан. Построен е около 9 век в близост до Боробудур. Посветен е на божествената троица Тримутри – Брахма (Създателя), Вишну (Пазителя) и Шива (Разрушителя). Най-големият храм в комплекса е посветен на Шива. Той се издига на 47 метра височина и може да бъде видян отдалеч. Обграден е с галерии, украсени с барелефи и разказващи историята на Рамаяна, издълбана върху вътрешните стени на балюстрадите.  Във времето е бил разширяван с добавяне на храмове около централните и по време на своя апогей, храмовият комплекс съдържал над 250 големи и малки храма. Комплексът служи като кралски храм за религиозни церемонии и жертвoприношение. Въпреки това, през 10-ти век, храмът е изоставен. Поради голямо земетресение през 16 век, храмовете рухват. Някои от тях са възстановени, но много от тях остават като развалини.

ОСМИ ДЕН: 06.02.2019 | БАЛИ

Закуска. Свободно време за плаж или разходки или По желание – участие в екскурзия по избор: с частен транспорт и екскурзовод на руски език, по прикачен файл. Нощувка

ДЕВЕТИ ДЕН: 07.02.2019 | БАЛИ-СИНГАПУР

Закуска. Трансфер до летището. Полет SQ 930 Денпасар-Сингапур на АК Сингапурски Авиолинии. Излита в 11:55ч. Каца в 14:30ч. Трансфер  и настаняване в хотел Pan Pacific Singapore стаи Deluxe или в хотел Marina Mandarin стаи Deluxe за 3 нощувки база закуска. Нощувка

ДЕСEТИ ДЕН: 08.02.2019 | СИНГАПУР

Закуска. Сити тур на Сингапур (около 3,5-4 ч) с посещение  Skypark (включен в пакетната цена): Ще оставим зад себе си бляскавия и ултрамодерен град и се отправяме към най-старинните улички на "Колониалното сърце на Сингапур", което най-добре отразява амалгамата между Източната мистика и прагматизма на Запада. Разглеждаме Паданг, Крикет Клуба, Парламента, Висшата съдебна палата, Еспланадата, Кварталът на посолствата. Спирка край реката, където ще видите контрастите между колоритни сгради на фона на модерни небостъргачи във финансовата част Рафълс Плейс. Продължаваме към историческата част Чайна Таун, дом на китайската общност в Сингапур, показваща богатата културна история на ранните заселници. Ще се разходим из улиците, където много от традиционните занаяти като лечителство, фамилни работилници, чаени къщи, магазинчета за порцелан и златарски работилници, са се предавали от поколение на поколение. Следващата спирка е Националната градина на орхидеите. Ще се разходим из разкошните градини, съдържащи над 20 000 вида растения, както и националното цвете на Сингапур - Vanda Miss Joaquim. Ще посетим също и VIP градините, където до днес над 100 орхидеи са били наименувани на VIP гости, както и Tang Hoon Siang Misthouse, където ще видите редки орхидеи от най-подбраната колекция на градината, изложени в Къщата на Мъглите. Ще продължим към Малка Индия - квартал, който съчетава стари обичаи и традиции с модерни практики. Вървейки из улиците на Литъл Индия ще усетите специфичния аромат на подправките. Последната ни спирка са Ботаническите градини - зеленото сърце на града, където ще се поразходим за разхлада. Връщане в хотела.

ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН: 09.02.2019 | СИНГАПУР

Закуска. Свободен ден в Сингапур.

Вечерта по желание - Нощно сафари (около 3,5-4ч USD 70 на човек). Изживейте невероятните емоции на нощно сафари в най-големия парк за диви животни в света, пригоден за разглеждане през нощта, простиращ се на площ 40 хектара, разделен на 8 главни екологични биотопа. Докато се возите на влакче (45 минути) ще усетите изумителният свят на нощната джунгла, оживяваща след залеза на последните слънчеви лъчи. Насладете се на разходка в невероятната зоологическа градина - едно невероятно приключение в единственият по рода си зоопарк, където представителите на над 300 вида (бял носорог, леопарди, панди, летяща азиатска катерица) са разделени помежду си и от вас не с клетки, а с вода. Нощувка.

ДВАНАДЕСЕТИ ДЕН: 10.02.2019 | СИНГАПУР

Закуска. Свободен ден в Сингапур.

По желание полудневен тур Етническите Квартали на Сингапур: (около 3,5 - USD 45 на човек).

По желание екскурзия до остров Сентоса (USD 45 на човек). Следобедно посещение на остров Сентоса - "острова на чудесата". Той е само на 120 метра от основния остров. До острова ще стигнем по мост с автобус или с кабинков лифт, от който се открива невероятна гледка към пристанището и града. На самия остров ще откриете чудесни кътчета, като 200-метрова алея с пеещи фонтани, по проект на ученик на испанския архитект Гауди, статуята на Мерлиона, делфинариум в открито море, SeaWorld - най-големият подводен океанариум в света, с 800 вида морски обитатели, наречен още Прозорец към морето! По подводна подвижна алея от стъкло се разхождате, а над Вас плуват акули, скатове, мантии и пъстроцветни рибки. Вечерно лазерно щоу "Крилата на Времето" - историята на Сингапур, разказана в драматични ефекти.

Късен трансфер до летище.

ТРИНАДЕСЕТИ ДЕН: 11.02.2019 | В ПОЛЕТ

Полет QR 945 Сингапур-Доха на АК Катарски Авиолинии. Излита в 02:05ч. Каца в 05:05ч.

Полет QR 227 Доха  - София на АК Катарски Авиолинии. Излита в 06:55ч. Каца в 11:15ч.


 

ПАКЕТНА ЦЕНА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ ДО 31 ОКТОМВРИ 2018

НАСТАНЯВАНЕ

Възрастен в двойна стая

 

евро

 

лева

 

Забележка

The Laguna A Luxury Collection Resort & Spa 6*

www.thelagunabali.com

Deluxe Garden View 

2594

5084

Доплащане за обяд (3 степенно меню по избор на главния готвач  в ресторант Arwana

- 50 USD на човек/ден)

Доплащане за вечеря

-         3 степенно меню по избор на главния готвач  в ресторант Arwana  

-         На бюфет в ресторант  Banyubiru

- 50 USD на човек/ден )


Дълъг и широк Плаж със фин ситен пясък, спокойно море със слабо вълнение

Deluxe Lagoon View 

2624

5143

Deluxe Lagoon Access

2724

5339

Grand Hyatt Bali 5*

https://bali.grand.hyatt.com

Grand Room

2464

4829

Доплащане за обяд 

- 50 USD на човек/ден)

Доплащане за вечеря 

- 60 USD на човек/ден)


Живописни градини с езера, басейни, извори и фонтани, типично балинезийски архитектурен стил – комплексът наподобява автентично балинезийско селище; в близост до ресторанти; близо до нощния пазар с прясно приготвяни балинезийски балинезийски специалитети; ежедневни танцови представления;

Ocean View Room

2594

5084

Grand Club Garden

2734

5359

Hilton Bali 5*

www3.hilton.com

Deluxe Ocean View

2524

4947

Доплащане за вечеря 

- 50 USD на човек/ден)


Невероятна гледка към океана, но пред хотела морето е със силно вълнение в този период

Premium Ocean Front

2664

5221

Ayodya Resort Bali  5*

www.ayodyaresortbali.com/

Deluxe

2424

4751

Доплащане за вечеря

- 61 USD на човек/ден)


Дълъг и широк Плаж със фин ситен пясък, спокойно море със слабо вълнение

Grande

2494

4888

Ayodya Palace

2774

5437

 

ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА OT МИНИМУМ 12 ДУШИ

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

 • Самолетни билети София – Доха – Денпасар - Сингапур - Доха – София на АК КАТАРСКИ АВИОЛИНИИ, с включени летищни такси по международните полети;
 • Всички трансфери, описани по програма, с частен климатизиран микробус категория туристически;
 • 7 нощувки със закуски в избрания хотел на остров Бали;
 • 3 нощувки със закуски  в Сингапур в един от посочените 2 хотела;
  • хотел Pan Pacific Singapore 5***** стаи Deluxe

https://www.panpacific.com/en/hotels-and-resorts/pp-marina.html

 • хотел Marina Mandarin 5***** стаи Deluxe

http://www.meritushotels.com/marina-mandarin-singapore/index.html

https://www.mandarinoriental.com/singapore/marina-bay/luxury-hotel

http://marina-mandarin.bestsingaporehotels.net/en/

 • Всички турове и обиколки, описани по програма - с частни бусове, с частен екскурзовод на руски език;
 • БОНУС 3 ЕКСКУРЗИИ при резервация до 31.10.2018
 1. Целодневна екскурзия с включен обяд до Източен Бали- Убуд + храм Бесаки
 2. Целодневна екскурзия с включен обяд до Бедугул и Танах Лот
  1. Полудневен Сити тур на Сингапур
 • Входни такси на посещаваните обекти по програмата;
 • Медицинска застраховка за покритие 10 000 евро на ЗАД Армеец за периода на цялото пътуване;
 • Застраховка отговорност на туроператора
 • Водач от агенцията

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

 

 • Късен чек аут в последния ден в Сингапур, преди късния трансфер до летище
 • По желание сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ - Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване, както и от съкращаване, удължаване или прекъсване на пътуването поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката; Моля консултирайте се с наш представител
 • По желание включване към застраховката на покритие за „Допълнителни рискове“; Моля консултирайте се с наш представител
 • Допълнителни екскурзии и посещения по желание - цените са описани в прикачения файл за туровете. Допълнителните екскурзии се провеждат при минимум брой участници – 4 възрастни;
 • Доплащане за полупансион  - по оферта спрямо всеки от изброените хотели на Бали;
 • Доплащане за пълен пансион - по оферта спрямо всеки от изброените хотели на Бали;
 • Безалкохолни и алкохолни напитки по време на храненията
 • Бакшиши - около 5 щат. долара на ден/човек (заплащат се на място)

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:


 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на приключване на пътуването
 • За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 • Визи и визови изисквания за български граждани при пътуване по програмата - няма

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

 • Цветно копие на международен паспорт
 • Аванс в размер на 1000 евро / 1960 лева на човек, копия на паспортите на всички пътуващи, сключване на договор;
 • Пълно плащане до 19 декември 2018 г.


АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

 • При анулация до 31.10.2018г - без неустойка.
 • При анулация от 01.11.2018 г.  до 19.12.2018г - неустойка в размер на 50% от общата цена на пътуването.
 • При анулация след 19.12.2018г  или неявяване за полет-неустойка 100% от общата цена на пътуването.
 • В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билени по международни и вътрешни полети и не по-късно от 23.12.2018г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 • Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
 • Минимален брой записани, необходим за осъществяване на пътуването:  12 души. Краен срок за уведомяване клиентите относно набран минимален брой за група - 19 декември 2018 г.
 • Информация относно здравните изисквания:  няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване по програмата. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО хапчета против малария – прием по схема, ваксинация за превенция за жълта треска.
 • Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.
 • Език на извършване на туристическите услуги: водач на български език при група от мин. 15 души, допълнителните екскурзии се провеждат на руски език
 • Пакетната цена е калкулирана при курс 1 USD = 1, 66 лева. При повишаване курса на долара с повече от 1, 70 лева за 1 USD, пакетната цена подлежи на прекалкулиране;  
 • Последователността на посещаваните обекти в туровете по програмата подлежи на доуточнение във връзка с оптималното им осъществяване при обективна промяна на часовете на полетите и атмосферните условия.
 • При пътуване на семейство с деца под 12г. - децата ползват намаление от цената на хотелското настаняване. Намалението подлежи на доуточнение.
 • Валута: 1 EUR = 16,31 IDR; 1 USD = 13,86 IDR (към 06.06.2018)
 • Часово време: България - 12:00ч., Индонезия - 18:00ч.
 • Часовете на полетите са в местно време.
 • Посочените категории на хотелите са според местната категоризация за съответната дестинация.48/m

Резервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.