от 1 май ОТПАДАТ всякакви изисквания за влизане на територията на ГЪРЦИЯ! Няма да е необходимо да се предоставят ваксинационни сертификати или отрицателни тестове!

CENTRAL PARK HOTEL SOFIA 4* София

altкомфорт в центъра на столицата 

цени от 45 евро HOT DEAL 1/07-08/09


altaltaltaltalt

Къде се намира:

бул.Витоша 106

Луксозният бизнес хотел Сентръл Парк Хотел София е разположен в най-привлекателната част от центъра на столицата, на централния булевард Витоша. Хотелът предлага високо ниво на обслужване, модерно оборудване и всички удобства съпътстващи съвременните условия на живот. Сентръл Парк Хотел София съчетава модерен дизайн и уютна атмосфера, комфорт и елегантност с българско гостоприемство и безупречно обслужване, удовлетворяващо и най-взискателните гости.

Хотелът е на 20 минути от летище София и осигурява на своите гости транспорт от и до летището със собствен микробус. За удобство на гостите са обособени етажи за непушачи.

Стаите: Сентръл Парк Хотел София разполага със 77 луксозни, елегантно обзаведени стаи и апартаменти, предлагащи стил, уют и комфорт, повечето от тях с прекрасна гледка към Витоша. 

Всички стаи са модерно оборудвани и разполагат с климатична инсталация с възможност за индивидуално регулиране на температурата на въздуха, сателитни телевизионни канали, минибар, персонален сейф в стаята, телефон с директно международно избиране и гласова поща, безплатна високоскоростна Интернет връзка, електронна заключваща система и шумоизолиращи прозорци.

Баните са снабдени с вана, сешоар, козметично огледало и телефон. За най-младите си гости хотелът предлага безплатни бебешки креватчета и специален кът в ресторанта, съобразен с техните нужди.

Ресторанти и барове: Ресторантът на Сентръл Парк Хотел София, който разполага със 64 места, предлага в приятна, неформална атмосфера богата селекция от български и интернационални ястия, аламинути, сандвичи и много кулинарни изкушения.

Конференции и събития: За срещи, семинари или други мероприятия, хотелът разполага с 2 зали с дневна светлина и капацитет съответно 70 и 40 места. Проектирани и оборудвани така, че да удовлетворят всички изисквания на бизнес гостите, залите разполагат със съвременно техническо оборудване, модерна комуникационна и аудиовизуална техника, удобни ергономични столове.

Съвременен Бизнес център осигурява богата гама от секретарски, бизнес и куриерски услуги. Други предлагани услуги са: безплатна високоскоростна, интернет връзка, фото копиране, сканиране, отпечатване, факс услуги, подвързване и ламиниране на документи, отдаване на лаптоп под наем, отдаване на DVD под наем, секретарски услуги.

. Öåíè ïðè ëè÷íî ïëàùàíå îò êëèåíòèòå íà ðåöåïöèÿ ïî ðåçåðâàöèÿ íà Òóðîïåðàòîðà:
Âèäîâå ñòàè/àïàðòàìåíòè
Öåíè
ñ âêë. 10 % êîìèñèîííà
Ïîíåäåëíèê -×åòâúðòúê Ïåòúê – Íåäåëÿ
è
Long stay = 3 ÂÂ
sgl occupancy sgl occupancy
Ñòàíäàðòíà ñòàÿ ˆ 70.- ˆ 60.-
Ñòàÿ Äåëóêñ ˆ 80.- ˆ 70.-
Ñòàÿ Êîðíúð Äåëóêñ ˆ 95.- ˆ 85.-
Ïàíîðàìåí àïàðòàìåíò ˆ 145.- ˆ 135

                                                    Специална лятна промоция                                                          валидна в  периода

1 юли – 08 септември  2013 год. вкл.

   

 

 ЦЕНИ със закуска 

Тип стаи

 

Единична

 стая

 

Двойна

 стая

Стая Класик

60.-

€ 70.-

Стая Делукс

€ 70.-

80.-

 

        Всички цени включват 1 нощувка,  богата закуска на бюфет, безплатен WI FI.

**Допълнително се заплаща туристическа такса – 0.56/човек/нощувка

 

C:DOCUME~1MarioLOCALS~1Tempmsohtml1�1clip_image006.gif

 

 


 Summer Deal- 45 евро  за  economy rooms - удобни и на още по-добра цена!
стаите са  с удобно легло (120 см х 200 см), банята е просторна и практична с душ -кабина, а изгледът към НДК и обновения център на  столицата ще очарова и най-претенциозния гост!


Резервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.