от 1 май ОТПАДАТ всякакви изисквания за влизане на територията на ГЪРЦИЯ! Няма да е необходимо да се предоставят ваксинационни сертификати или отрицателни тестове!

НОВА ГОДИНА 2019 В ХОТЕЛ ПРЕЗИДИУМ ПАЛАС **** ЛОВЕЧ
altцени от 190 лв. за 2 нощувки с вкл. Гала вечеря

 


ХОТЕЛ ПРЕЗИДИУМ ПАЛАС **** ЛОВЕЧb_150_100_16777215_00_https___www.presidivm.com_restaurant_apollo.jpgb_150_100_16777215_00_https___www.presidivm.com_hotel_appartment.jpg b_150_100_16777215_00_https___www.presidivm.com_sport_sauna.jpg b_150_100_16777215_00_https___www.presidivm.com_sport_fitness.jpg b_150_100_16777215_00_https___www.presidivm.com_hotel_room.jpg[


Къде се намира: Хотел Президиум Палас е разположен в сърцето на град Ловеч, до административния и бизнес център. В близост до него се намира единственият на Балканския полуостров покрит мост, построен от известния майстор Колю Фичето. Покритият мост свързва старинния архитектурно-исторически резерват Вароша с възстановената в автентичен бароков стил част на града. Непосредствено до стария възрожденски квартал се намира крепостта Хисаря, където е поставено началото на Втората българска държава.

Настаняване: Хотелът предлага целогодишно луксозна, уютна и спокойна атмосфера за активна почивка, бизнес и делови срещи. Комфортната обстановка отговаря на европейските тенденции в туристическото предлагане.

Хотел Президиум Палас разполага с три единични и четиридесет и пет двойни луксозни стаи от които дванадесет спални. Стаите са стилно обзаведени и разполагат с телевизор, достъп до Интернет, мини бар, климатична инсталация, вана, телефон, радио, сейф. От стаите се открива великолепен изглед към хълма Стратеш и крепостта Хисар. Две от стаите са приспособени за хора с увреждания.

Хотелът разполага и с четири луксозни апартамента: Venus, Juno, Minerva, Diana и един президентски апартамент – Presidium. Всички апартаменти разполагат с плазмен телевизор, достъп до Интернет, мини бар, климатична инсталация, вана, телефон, радио, сейф.

Ресторанти и барове: Ресторант Apollo разполага с осемдесет места. В него може да се насладите на интернационална кухня и подбрани питиета в изискана обстановка и професионално обслужване. Терасата на ресторанта предлага седемдесет места на открито с изглед към градската градина на Ловеч.

Кафе-сладкарницата впечатлява със съвременен интериор. Това е приятно място за чаша кафе, питие и среща с приятели. В заведението има тридесет места, разделени в две зали.  Лятната тераса към кафе-сладкарницата предлага приятна атмосфера в горещите дни.

 Нощният бар е в стил на изискана клубна обстановка с приятна музика и богат асортимент от напитки и коктейли.

 СПА услуги, спорт и свободно време: Хотелът разполага с сауна и фитнес център. Фитнесът е оборудван със съвременни уреди, а професионален инструктор е на разположение за помощ и избор на тренировъчна програма.

 Допълнителни услуги: Хотел Президиум Палас разполага с конферентна зала с капацитет от осемдесет места. Тя е подходящо място за бизнес срещи, семинари, промоции и мероприятия. Залата е оборудвана с мултимедийна техника и дава възможност за симултанен превод.  Бизнес центърът е оборудван с компютърна техника и интернет достъп. Предлагат се преводачески и кореспондентски услуги.

В сградата на хотела се намира офис на банка, а във фоайето се помещават магазини за луксозно мъжко и дамско облекло, сувенири и подаръци. Хотелът разполага още с фризьорски салон, предлагащ квалифицирани фризьорски услуги и с туристическа агенция, която е на разположение при избор на туристическа дестинация. 

                           Нова Година 2018 в Хотел Президиум Палас 4*, Ловеч

Цени настаняване: 

Вид настаняване

2 нощувки

3 нощувки

Двойна стая

190.00 лв.

240.00 лв.

Стандартен
апартамент

580.00лв.

700.00лв.

Президентски
апартамент

1100лв.

1500лв.

Единична стая

240.00лв.

280.00лв.

* Цената за двойната стая е за един човек
* Цената за стандартния апартамент е за двама души

* Цената за Президентския апартамент е за четирима души
* В цените са включени съответния брой нощувки,закуски, вечери, празнична новогодишна вечеря на 31.12.18 г., празнична новогодишна програма с DJ,  Brunch на 01.01.19 год.

* Гостите на хотела ползват безплатно интернет и охраняем паркинг.

Настаняване на деца

Вид настаняване

2 нощувки

3 нощувки

Деца до 12 год.на допълнително легло

50% намаление от цената

 на пакета за възрастен

50% намаление от цената

 на пакета за възрастен

Деца над 12 год.на допълнително легло

130 лв.

160.00 лв.

   Настаняване на деца до 2 год. – безплатно

Цена на куверт само за ресторанта – 80.00лв.

Резервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.