от 1 май ОТПАДАТ всякакви изисквания за влизане на територията на ГЪРЦИЯ! Няма да е необходимо да се предоставят ваксинационни сертификати или отрицателни тестове!

Парк-хотел „Москва“ 3* София
 fasada_park%20hotel%20moskva.jpg

 ПАРК ХОТЕЛ „МОСКВА” – МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ХОТЕЛ!

гр. София

Уникалната паркова позиция, удобната инфраструктура и високото качество на обслужване определят хотела като подходящо място за провеждане на мащабни бизнес прояви и отморяващ престой в столицата на България.

www.parkhotelmoskva.net


altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Къде се намира: разположен в дипломатическия квартал, в непосредствена близост до най-красивата и озеленена част на гр. София – Борисовата градина. Останал встрани от суматохата на идеалния център, но все пак в центъра на събитията, хотелът предлага тихо и спокойно място, както за бизнес срещи и конферентни прояви, така и за уютен и комфортен престой до сърцето на София. Хотелът е лесно достъпен от всички основни транспортни терминали – на 15 минути от аерогара София и на 30 минути от Централна автогара и ЖП гара – София. Спирката  на софийското метро до хотела, осигурява бърз преход до центъра на града / за 8 мин./ , както и удобна връзка с останалите трансопртни линии.

Стаите: предлага голямо разнообразие от стаи, повечето, от които са стилно обзаведени и с изключителна гледка към града и Борисовата градина. Всички стаи са с климатик с индивидуално регулиране, конвекторно отопление, кабелна телевизия, безплатен мини бар, телефон с директно международно избиране, високоскоростен безплатен интернет, рум-сървис, и луксозна баня с вана.

Стаите на хотела са оборудвани с:

- Индивидуална климатична система

- Безплатен високоскоростен интернет

- Безплатен мини бар / комплимент от хотела/

- Кабелна телевизия

- Директна телефонна линия

- Баня с вана и телефон

- Рум-сървиз

Ресторанти & барове: Парк-хотел Москва е известен и с разнообразието от ресторанти, които предлага. Уникалният със своята гледка ресторант “Панорама” (100 места), модерният и просторен ресторант “Москва” (350 места) и романтичната “Зимна градина” (80 места) и предлагат перфектна комбинация от богато меню с разнообразни ястия от българската и интернационална кухня. Те са един прекрасен избор за провеждане на всякакви бизнес-мероприятия, тържества, сватби и коктейли.

Плюс:  *разполага със седем зали с капацитет от 20 до 550 места. В зависимост от характера и мащаба на проявата / конгрес, конференция, семинар или бизнес-среща /, конферентните зали могат да бъдат аранжирани според изискванията на клиентите („киносалон”, „класна стая”, „кръгла маса”, „каре”,   „П – форма”).

Във всички зали има естествена светлина с възможност за затъмняване, висококачествен безплатен Интернет, техническо оборудване и климатик, както и всякакво техническо оборудване.

*Парк-хотел ”Москва” разполага и с открит паркинг (до 80 места).

*За постигане на усещането за домашен уют, Парк хотел „Москва” осигурява и други допълнителни услуги (химическо чистене, гладене).

Комбинацията от уникална паркова позиция, удобна градска инфраструктура и традиционно високо качество на обслужване, определя хотела като подходящо място, както за провеждане на мащабни бизнес-прояви, така и за отморяващ престой в столицата на България.Резервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.