от 1 май ОТПАДАТ всякакви изисквания за влизане на територията на ГЪРЦИЯ! Няма да е необходимо да се предоставят ваксинационни сертификати или отрицателни тестове!

Бизнес Хотел София Плаза 4*, гр. София
*Отличен бизнес хотел

 

 www.hotelsofiaplaza.com

Къде се намира: Открит през 2007. Той е с отлично местоположение на бул. „Христо Ботев”, един от главните ключови булеварди в столицата, в непосредствена близост до централна ЖП гара и Централна автогара, обслужващи местни и международни линии. На прага на хотела е разположена метростанция, автобусни и трамвайни спирки, които за минимално време ще Ви отведат директно до всяка част на София, до финансовия и бизнес център, правителствени институции, до търговската зона и туристическите забележителности. Ако искате да се разходите това ще ви отнеме само 15 до 20 минути. Летище София се намира на 9 километра от хотела, като придвижването с кола отнема 20 минути. При заявка  възможност за осигуряване на трансфери от и до летище София, както и обиколки на забележителности.

Стаите: Чудесно обзаведени 50 стаи (единични, двойни и тройни), две модерни студиа и два елегантно обзаведени апартамента.

Ресторанти & Барове: ресторант с лятна градина, лоби бар,

Плюс: 4 конферентни зали, зона за релакс (фитнес и масаж) и безплатен паркинг за 10 автомобила.

Залите:

Хотел „София Плаза” предлага четири зали за семинари, конференции, обучения, делови срещи, бизнес курсове или промоции. Тук можете да организирате всякъв вид частни мероприятия, официални вечери, сватби, рождени дни, юбилеи и партита.

* Зала „София Плаза” има дневна светлина и разполага със 100 места –тип коктейл., 80 места театрален стил, 50 места тип класна стая . Залата може да се затъмнява напълно и има изход към градината на ресторанта. Тя е идеална за престижни корпоративни срещи, сватби, конференции, работни обеди и корпоративни вечери.

* Зала “Сердика” разполага с 60 места – театрален стил, 70 места П-образно, 30 места тип класна стая. Залата е напълно затъмнена. * Зала”Триадица” резполага с 20 места -класна стая и 40 места театрален стил.

* Зала”Средец” резполага с 30 места - като заседателна зала и 35 места класна стая.


Залите са климатизирани, с възможност за оборудване с:

- Дискусионни и безжични микрофони;

- Кабини за симултанен превод;

- Аудио и видео записи;

- Мултимедийна презентационна техника;

- Флипчарт екран;

- Техническа поддръжка;

- Безжичен интернет. Wi-Fi достъп до интернет

- С удоволствие ще Ви подготвим и примерни менюта за кафе-паузи, обяд или вечеря според изискванията на Вашия бюджет.СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ

/от 01 юли до 15 септември 2013 г./ЕдиничнаДвойнаТройна
Стандартна стая22 евро
39 евро50 евро
Студио55 евро
72 евро83 евро


Цените са на база нощувка със закуска и включват застраховка, такса туристическо обслужване, ползване на паркинг, безжичен интернет и ДДС.

10/07

А/х


Резервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.