Разполагаме с голям он-лайн каталог с оферти за всички хотели по света!

Дипломат парк ***, Луковит

 хотел Дипломат Парк, ЛуковитДИПЛОМАТ ПАРК ЛУКОВИТ

хотел Дипломат Парк, Луковит хотел Дипломат Парк, Луковит


Къде се намира: Разположен е в центъра на гр.Луковит, само на 1 час път от София, на 500 м. от главен път Е-83 София - Русе.

Стаите:  DIPLOMAT PARK HOTEL разполага със 34 стаи, в това число 1 единична стая, 16 стандартни двойни стаи с разделени легла, 7 стандартни двойни стаи със спалня, 5 студиа,  2 двойни де дабъл стаи (DDBL), 3 тройни стаи(TRBL). Интериора е решен в хармоничното съчетание на топли, нежни пастелни цветове и наситен вишнев цвят. Обзавеждането създава усещане за комфорт, естетика и уют далеч от забързаното и шумно ежедневие. Всички стандартни стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел и са  оборудвани с климатик , 21’’ телевизор,сателитна телевизия, телефон и безжична интернет връзка. Студията се състоят от спалня, дневна и напълно обзаведена кухня, разполагат със самостоятелен санитарен възел и са  оборудвани с климатик , 21’’ телевизор, сателитна телевизия, телефон и безжична интернет връзка.

Ресторанти & Барове: Ресторант Diplomat Park ежегодно става домакин в провеждане на различни по вид тържества. Разполага със стилен и уютен салон с капацитет 60 места, и предлага традиционна българска кухня.Приятната атмосфера на ресторанта е подходяща за служебни обеди и вечери, банкети, сватби, кръщенета, фирмени и семейни тържества. Може да избирате между огромен набор от услуги, които можем да Ви предоставим - DJ, оркестър, фолк изпълнители, балетна формация, транспорт, квалифициран декоратор на хотела на промоционална цена, който да се погрижи за флоралната и индивидуална украса на събитието и много други. При организирани мероприятия, на гостите е на разположение постоянно ангажиран координатор от страна на хотела, които изготвя меню, програма съобразно конкретните нужди и изисквания, и се грижи за цялостната организация на събитието

Местност

Хотелът се намира в екологично чист район, непосредствено до живописното Искърско дефиле, което дава възможност на гостите целогодишно да се възхищават на природните забележителности в околността.

Луковит обхваща обширен карстов район – един от най-представителните по отношение на този тип релеф в национален мащаб.

 

Забележителности

В околностите на града е открито през 1953 г. Луковитското тракийско сребърно съкровище, датирано от средата до втората половина на IV  в.пр.н.е.

Местността е богата на пещери. Тук могат да се видят: феноменът “Проходна”, Темната Дупка, Циркусът “Котлен”, Красивия каньон на р.Златна Панега, уникалните скални образувания “Куклите“.

Все по често града и региона събират хора на изкуството  и не само, които охарактеризират това място като високо енергийно зона.

В непосредствена близост да хотела се намира първия в България “ИСКЪР–ПАНЕГА”, създаден по програма ФАР на ЕС “Развитие на българския екотуризъм”. Той включва два микрорайона – Карлуковския карстов комплекс и Крайпътен ландшафтен парк “Панега”. Проучване на представители на БАН и БАСЕТ установи, че геопаркът e геоложки, геоморфоложки или палеонтоложки обекти с естетическа или културно-историческа стойност. Той обединява наличните природни и исторически дадености.

В геопарка са налице прекрасни условия за организиране на перфектен тийм-билдинг сред природата, включващ бънджи скокове от северния вход на „Проходна” и алпийско спускане от „очите” на пещерата, рафтинг и разходка със сал по река Златна Панега, планинско колоездене, пейнтбол, оф-роуд и скално катерене.

В региона може да се посетят  фермата  „Синете щрауси”, пещера „Съева дупка“, „Гложенския манастир“.


АТРАКЦИОНИ

За любителите на силни усещани и нестандартни забавления са осигурени атрактивни начини за вдигане на адреналина: шофиране на бъги в пресечена местност, пейнтбол, водни атракциони - управление на моторна лодка, водни ски, воден стелт, воден трибал и други, в зависимост от настроението и предпочитанията на гостите на хотела.


Резервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.