ПОСЕТЕТЕ НОВИЯ САЙТ - www.delmondo.bg

Панорама 3* - Сандански
 Хотел Панорама, Сандански

 

 Хотел Панорама 3*  САНДАНСКИ

          Хотел „ПАНОРАМА“ е разположен в парка на град Сандански, известен като място където се сблъскват беломорско течение и чист планински въздух от ПИРИН планина.Това е мястото с концентрация на  лечебен въздух , който прави известен САНДАНСКИ КАТО МЯСТО ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НЕ САМО У НАС А И В СВЕТА. От хотел“ПАНОРАМА “ се отваря живописна гледка към града,парка и планината. Разположен в полите на Пирин, на 224 м  надморска височина, край устието на р.Санданска Бистрица, градът е известен с уникалния си климат и лековити минерални извори.

В региона се намират РОЖЕНСКИ МАНАСТИР, гр.МЕЛНИК, с.ЗЛАТОЛИСТ-храм на Преподобна Стойна, РУПИТЕ-храм на Ванга, САМУИЛОВА КРЕПОСТ, местността Попина лъка с живописен водопад, екопътеки и др.

Предлагат се развлечения като рафтинг, каране на бъги, велотурове, скално катерене и други разнообразни мероприятия за една активна почивка.Организират се и еднодневни екскурзии до Гърция-плажове на Аспровалта и до град Солун, до Македония-град Струмица и езерото Дойран, както и до близки забележителности , срещу допълнително заплащане.

Местоположение:

Град Сандански се намира на 20 км от Гърция, 30 км от Македония  и на 160 км  от гр. София.

Описание на хотела:

Хотел „ПАНОРАМА“ разполага с 73 стаи-двойни и тройни и 10 апартамента - максимално настаняване на четири човека.

Ресторантът на хотела работи от 7 до 23 часа и  има 150 места, конферентна зала за 100 човека, външен басейн-25/11 метра, вътрешен басейн -8/6 метра, две сауни, лекарски кабинет, Медицински  център, предлагащ лечебни процедури, включващи климатични манипулации аеротерапия и хелиотерапия, кабинет по физиотерапия и кинезитерапия.

НОВО в предлаганите лечебно-медицински услуги в хотела са:

“Квантова терапия“ , Детоксикация на човешкия организъм“ и “Луголечение“, извършвани от обучени специалисти с модерна съвременна апаратура. Програмите създадени за  гостите на хотела са:

- лечебни и профилактични;

- за лечение на белодробни и дихателни програма;

- за красиво и хармонично тяло;

- артро-ревматични програми ;

- антицелулитни и антистрес програми;

 

Описание на стаите:

Всички помещения в хотел „ПАНОРАМА“ са с топла минерална вода, луксозно и комфортно обзаведени, оборудвани са със самостоятелен санитарен възел, хладилник, сателитна телевизия, тераса, климатик.


През седмицата цените са по-ниски!

Спорт / Забавления:

За своите гости хотел Панорама разполага с басейн /25-11м/, модерни спортни и медицински уреди и апаратура, фитнес, 2 сауни и предлага следните медицински процедури: масажи, водолечение, ароматерапия, физиотерапия, инхалации. Прилагат се следните лечебни и профилактични програми: астма програма, програма за красиво и хармонично тяло, артро-ревматична програма, антицелулитна програма
антистрес програма.


Хотел Панорама, Сандански Хотел Панорама, Сандански Хотел Панорама, Сандански

Хотел Панорама, Сандански Хотел Панорама, СанданскиРезервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.