ПОСЕТЕТЕ НОВИЯ САЙТ - www.delmondo.bg

Семеен хотел Бялата къща, Ковачевица
 b_150_100_16777215_00_images_stories_kovachevica5.jpgсемеен хотел с механа

 

 


altaltaltaltalt b_150_100_16777215_00_https___visit.bg_symimages_v3_hotel_1475_5bd99be0f392c.jpg

Kъде се намира: Село Ковачевица се намира на около 24 км от град Гоце Делчев. Ковачевица е запазила автентичния си вид и е едно от известните и красиви български села в Западните Родопи. Къщите са почти изцяло изградени от камък, включително и покривите, като само при най-високите последният етаж е от дърво. През 1977 г. селото е обявено за архитектурен резерват.

Бялата къща е комплекс, включващ механа и хотелска част. Изграден е от местни майстори, като при строителството му умело са съчетани използването на естествените материали и съвременните технологии. Камъкът и дървото създават приятна атмосфера и усещане за спокойствие. От двата потона можете да се насладите на красива гледка, да чуете птиците и да послушате тишината.

Настаняване: Хотелската част включва 9 стаи, от които: - 2 VIP със спални; 1 двойна и 1 тройна със спалня; 1 тройна и 4 двойни с отделни легла. В тях ще се почувствате заобиколени от автентичното минало, без да Ви липсва нищо от ежедневието. Мебелите от масивно дърво допълват уютната атмосфера.  Всяка от стаите е със самостоятелен санитарен възел. Обзаведена е с автентична мека мебел,  тоалетка, работно бюро, масичка, телевизор със сателитна връзка, гардероб. Комплексът предлага сателитна телевизия. Изграденото локално парно осигурява хотелът да се ползва целогодишно.

Хранене: Механата е с капацитет до 50 места. Градинското барбекю, домашната пещ и чешмата под навеса допълват приятната атмосфера. Кухнята е обзаведена с модерно оборудване и гарантира качествена и здравословна храна. Менюто включва както традиционна българска кухня, така и домашни местни специалитети. При желание гостите могат да поръчат и ястия по "предварителна заявка".

Плюс: На разположение на гостите е зала до 24 места, походяща за делови срещи, дискусии, семинари.

Туризъм: ако искате да се потопите в атмосферата на Ковачевица можете да направите разходка по стръмните улици, под прихлупващите се стрехи. Всяка къща в Ковачевица има свой дух и в много от случаите и своето име. Тук къщите носят имената на своите стопани. Можете да разгледате църквата „Св. Никола”, килийното училище или просто да се разходите по криволичещите улички.

За тези, които залагат на активната почивка разходката до манастира „Св. Георги”, около 1 час, или до “Синия вир”, приблизително 2-2,5 часа, ще даде възможност да се запознаят с природните дадености и очарованието на района. Можете да се посветите на брането на горски плодове, билки или гъби, или пък да се потопите в гласовете на гората и реката.


ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА ОФЕРТА НА 0888 74 09 75, Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Резервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.