ПОСЕТЕТЕ НОВИЯ САЙТ - www.delmondo.bg

Трухчевата Къща,К-с за Селски Туризъм
Уют и топлина в Еленския Балкан!
Трухчевата Къща

Комплекс за Селкси Туризъм

с.ВълчовциКъде се намира:Трухчевата къща се намира в китното еленско селце Вълчовци. Тук предприемчивите балканджии семейство Трухчеви решават да обновят дядовата си къща, построена през 1880 година. Постепенно идеята им се разраства и те създават едно от най- привлекателните места в Еленския балкан.Целия комлекс до най-малката подробност е замислен и реализиран така, че да се почувствате наистина пречистени и отпочинали.Още с преминаването на широката порта пред вас се разкрива красива постройка с широк двор с цветни лехи, с малък басейн и ромолящо поточе покрай къщата. Пълно спокойствие, тишина,  усмихнати и гостоприемни стопани, с които ще поискате да останете приятели завинаги.

Стаите: Комплекс "Трухчевата къща" разполага с:
  - 8 апартамента - спалня и разтегателен диван;
  - 4 стаи - двойни с две отделни легла;
  - 5 спални;
  - 2 тройки стаи - спалня с допълнително легло;
  - 1 апартамент - двойка и тройка стаи с общ санитарен възел;

Комплекс "Трухчевата къща" предлага 61 места с прекрасни условия за своите туристи.
Всяка от стаите разполага със самостоятелен санитарен възел и всички съвременни удобства - телевизор, парно, топла вода.

Механа: Механата в комплекса, издържана  в същия старинен стил е с капацитет 60 места през зимата и 80 места през лятото. В механата на първия етаж можете да изживеете едно невероятно кулинарно изживяване. Ястията са направени с любов и майсторлък. Всяко блюдо е докоснато лично от стопанката на къщата Галя. Тук можете да опитате всеизвестните традиционни еленски специалитети - еленски бут, филе "Елена" или да пийнете глътка домашна еленска сливова ракия, приготвена от Иван Трухчев специално за неговите гости.Можете да се насладите на невероятният вкус на печено агне или прасенце, телешка глава в шкембе, пълнен шаран, задушен заек и много други кулинарни изненади. Необходимо е само да направите вашата предварителна заявка. Ако желаете заедно със стопаните, на двора може да завъртите и чеверме.


поискайте ВАШАТА ОФЕРТА НА 0888740975, Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Резервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.